Τμήμα Laser

Τμήμα Laser

Με εμπειρία της Laser τεχνολογίας από το 1998 εφαρμόζουμε όλες τις αισθητικού τύπου δερματολογικές υπηρεσίες για Αποτρίχωση, Ευρυαγγείες, Κηλίδες, Υπερκερατώσεις, Μελαγχρωματικές Βλάβες, Ρυτίδες, Ακμή, Ουλές, Ραγάδες, Σπίλους ( Δερμ. Ελιές ), Θυλώματα, Μυρμηκίες και Κονδυλώματα.

Το “Laser” ως μηχάνημα είναι ένα σύστημα που εκπέμπει μια ακτίνα με καθαρό μονοχρωματικό φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος και ενέργεια. Έχει πάντα ένα συγκεκριμένο χρωμοστόχο και αυτό καθορίζεται από το μήκος κύματος του φωτός που εκπέμπει το κάθε σύστημα. Έτσι, μπορούμε να καταστρέψουμε το μελανοκύτταρο της τρίχας (Αποτρίχωση) ή τα τριχοειδή (Εξάλειψη Ευρυαγγειών) ή ένα χρωμοφόρο σωματίδιο (Εξάλειψη Tattoo ή μελαγχρωματικές βλάβες) κτλ.

Σημαντικό πλέον γεγονός αποτελεί στα σύγχρονα συστήματα Laser η επιλεκτικότητα που έχουν ως προς τον στόχο προστατεύοντας και μη καταστρέφοντας το υπόλοιπο υγιές δέρμα γεγονός που επιτυγχάνεται από την μοναδικότητα του μήκους κύματος (δε χρησιμοποιεί φίλτρα-κεφαλές όπως το IPL) αλλά και με τον συνδυασμό του Ψυκτικού Μηχανισμού, της Διάρκειας Παλμού και της Ενεργειακής Πυκνότητας.

Για κάθε μια δερματική βλάβη εφαρμόζονται διαφορετικοί τύποι και συστήματα LASER τα οποία χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Αναγκαίο επίσης είναι να τονιστεί το γεγονός ότι το Laser δεν αποτελεί πανάκεια και παρά τις εκπληκτικές του δυνατότητες παρουσιάζει όρια, για την υπερπήδηση των οποίων απαιτείται η συνδυαστική συμβολή και χρήση και άλλων συμπληρωματικών μεθόδων αναλόγως του περιστατικού.

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Date:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser