Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Θεραπεία αποκατάστασης με αυτόλογη μεσοθεραπεία

Θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, ένας τύπος της αναγεννητικής ιατρικής που χρησιμοποιεί τους δικούς μας αυξητικούς παράγοντες συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα.

Η τεχνική βασίζεται σε μια έμφυτη διαδικασία επούλωσης της πληγής από τον οργανισμό και γίνεται με την έγχυση συστατικών που συλλέγονται από το αίμα του ιδίου ασθενούς και φυσικά χωρίς κανένα κίνδυνο αλλεργίας ή λοιμώξεων.

Η θεραπεία έχει μελετηθεί και εφαρμόζεται σε μια ποικιλία πεδίων, όπως για τη θεραπεία του τραυμάτων και εγκαυμάτων στο τμήμα της πλαστικής χειρουργικής ενώ χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία αποκατάστασης και επούλωσης από διαφόρους τομείς της ιατρικής, όπως ορθοπεδική, πλαστική χειρουργική, γενική χειρουργική, οδοντιατρική κτλ.

Η θεραπεία βρέθηκε να έχει πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην ανανέωση του δέρματος, την εξάλειψη των ρυτίδων και τη μείωση των ανωμαλιών από σημάδια ακμής σε σύγκριση με άλλες θεραπείες. Είναι αποτελεσματική ιδιαίτερα για Crepy δέρμα κάτω από τα μάτια (λεπτές ρυτίδες) που είναι δύσκολο να θεραπευτούν καθώς επίσης στη θεραπεία των ρυτίδων, στα σημάδια ακμής, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες στο λαιμό.

Η απελευθέρωση των αυξητικών παραγόντων ενισχύει τη φυσική θεραπευτική δύναμη και αναδιοργάνωση δυναμικά του ιστού στη θέση ένεσης με επακόλουθη αναγέννηση του δέρματος.

Η αναγέννηση δέρματος χρησιμοποιεί αυτά τα συστατικά που παίζουν ρόλο στη διακοπή της αιμορραγίας και την επισκευή κατεστραμμένων αιμοφόρων αγγείων και τα κύτταρα στο σώμα. Οι ουσίες αυτές που ονομάζονται αυξητικοί παράγοντες ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα κύτταρα στο σώμα. Οι παράγοντες ανάπτυξης, όταν απελευθερώνονται επάγουν την παραγωγή του κολλαγόνου και την παραγωγή νέων τριχοειδών με συνέπεια όταν γίνεται στο δέρμα να αναζωογονεί πλήρως την επιδερμίδα.

Το γηρασμένο δέρμα έχει λιγότερο κολλαγόνο, χαμηλή ελαστικότητα, μειωμένη ποσότητα του υαλουρονικού οξέος, και η χαμηλή ικανότητα να διατηρεί την υγρασία.

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

 

Η ανάπτυξη των κυττάρων είναι ενεργοποιημένη και παράγεται κολλαγόνο με συνέπεια τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και την διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.

Τελικό αποτέλεσμα η αποκατάσταση σε νέο υγιές, σφριγηλό δέρμα.

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

 

Η Εφαρμογή

Χρησιμοποιείται ένα ειδικό κιτ και μία φυγόκεντρος επιτυγχάνει τον διαχωρισμό και την απόκτηση σε υψηλό ποσοστό των ουσιών που χρειαζόμαστε.

Date:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser