Cavitation – RF – Vacuum

Cavitation – RF – Vacuum

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Το φαινόμενο της “Σπηλαίωσης” ή Cavitation είναι η θεραπεία που χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος και στη συνέχεια απομακρύνεται από το λεμφικό σύστημα.

Μέσω της δράσης των υπερήχων δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου, το περιεχόμενο του οποίου στη συνέχεια παροχετεύεται υπό τη μορφή γλυκεριδίων με τη λεμφική κυκλοφορία αλλά και των αγείων για εσωτερική χρήση. Στη λεμφική αποσυμφόρηση σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει το Vacuum ή το LPG.

Η θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά, για τοπικό αδυνάτισμα ή οποιασδήποτε μορφής κυτταρίτιδα.

 

 

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Με την νέα τριπλή τεχνολογία Cavitation – RF – Vacuum, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού διαχέοντας το λίπος και τις τοξίνες προς τη λέμφο με το Vacuum.

Ταυτόχρονα η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων RF επιτυγχάνει διαδερμική σύσφιξη μέσω της ομοιογενούς αύξησης της θερμότητας σε μεγάλο όγκο προκαλώντας μεγάλη αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

 

 

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΤο Cavitation είναι μια ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο αλλά με ένα μικρό ανεκτό βόμβο των υπερήχων. Είναι δε μια θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία λιπόλυσης και LPG όπως και μετά από χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Συνδιασμός cavitation – RF για κυτταρίτιδα και τοπικό.
Για την προσφορά μας πατήστε εδώ.

 

 

Date:
Categories:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser