Επιμήκυνση Πέους

Επιμήκυνση Πέους

Επιμήκυνση

Η εγχείρηση επιμήκυνσης κατ ουσίαν προωθεί το τμήμα του πέους που βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος προς τα έξω. Το 1/3 με 1/2 του συνολικού μήκους του πέους είναι μέσα στην πύελο. Έτσι προωθούμε την εσωτερική μοίρα προς τα έξω αποκόπτωντας  τους συνδέσμους που κρατούν καθηλωμένο το σώμα του πέους πάνω στο ηβικό οστό.

Η τομή για την επέμβαση γίνεται στο τριχωτό μέρος του εφηβαίου και έτσι δεν υπάρχουν τομές πάνω στο ίδιο το πέος. Να σημειώσουμε εδώ ότι σε παχύσαρκα άτομα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα, όταν η επιμήκυνση συνοδεύεται από ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς.

Το κέρδος σε μήκος είναι τρία έως πέντε εκατοστά σε ηρεμία, ενώ το ποσοστό επιμήκυνσης σε κατάσταση στύσης είναι αναλογικά ελαφρώς μικρότερο.
Η διάρκεια της επέμβασης είναι 60 με 90 λεπτά  με τοπική ή γενική αναισθησία. Η νοσηλεία διαρκεί μία ημέρα και η αποχή από την εργασία μία εβδομάδα. Η σεξουαλική αποχή επιβάλλεται για 40 ημέρες περίπου. Από την επέμβαση επιμήκυνσης δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους ως προς την ούρηση και τη στυτική ικανότητα, ενώ μεταβάλλεται ελαφρώς η γωνία στύσης σε μια πιο οριζόντια θέση.

Μαζί με την επέμβαση μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και Μεγέθυνση – Πάχυνση Πέους.

Επιμήκυνση Πέους

Date:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser