Αύξηση Χειλιών – Russian Lips

Αύξηση Χειλιών – Russian Lips

Russian Lips

Russian lips technique

Τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του προσώπου καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα μέρη της αισθητικής αυτού.

Το σχήμα και το μέγεθος δίνουν τη συνολική αισθητική των χειλιών τα οποία πρέπει να είναι σε πλήρη αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο , όπου χαρίζει αισθησιασμό χωρίς όμως υπερβολές.

Η νέα τεχνική της κάθετης έγχυσης στα χείλη και σε συγκεκριμένα σημεία την καθιστά μοναδική στην επιδιόρθωση ή την τελειοποίηση των χειλιών καθώς μας δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα .

Έντονα σαρκώδη χείλη χωρίς το ανεξέλεγκτο γέμισμα σε πλάτος των χειλιών που δίνει άσχημο πεπλατυσμένο αποτέλεσμα όγκου  (“όψη λουκάνικο”) .

H διαφορά μεταξύ της τεχνικής Russian lips με την κλασική  είναι ότι δημιουργεί ένα χείλος σε σχήμα καρδιάς.

Τα χείλη έτσι διατηρούν ένα ωραίο και γεμάτο σχήμα στο κέντρο σε σχέση με τα πλαϊνά χείλη και φαίνονται ζουμερά και ενυδατωμένα.

Τα ρωσικά χείλη έχουν γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής θεραπεία ανύψωσης λόγω του φυσικού αποτελέσματος και της ομορφιάς τους.

Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές βελτίωσης των χειλιών, η αύξηση των χειλιών έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια πιο καθορισμένη και ανυψωμένη εμφάνιση, αντί να προσθέτει απλώς όγκο.

Eναρμονισμένη λοιπόν αύξηση  ώστε να φαίνονται πιο χυμώδη και πιο ζουμερά χαρίζοντας αισθησιασμό και ”σεξαπίλ”.

Ειδική προσφορά νέας τεχνικής – Russian lips

 

 

 

Date:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser