Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση  πλέον είναι μια νέα εξελιγμένη θεραπεία για  αφαίρεση λίπους. Πρόκειται για μια λιγότερο επεμβατική και ασφαλέστερη διαδικασία, από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση του παρελθόντος και μπορεί να διορθώσει περιοχές επίμονου λίπους, ακόμα και αυτές που είναι ανθεκτικές στην άσκηση και τη δίαιτα.

 

 

Οι ενήλικες δεν δημιουργούν νέα λιποκύτταρα και όταν ένα άτομο παίρνει βάρος απλά πολλαπλασιάζει τα ήδη υπάρχοντα. Η τεχνική της λιποαναρρόφησης  αφαιρεί μόνιμα τα λιποκύτταρα της συγκεκριμένης περιοχής τα οποία δεν ξανά δημιουργούνται ΠΟΤΕ.

Οι ασθενείς δεν υποβάλλονται σε γενική αναισθησία, καθώς η διαδικασία πραγματοποιείται  με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και νευροληπτοαναλγησίας.

Το χρονικό διάστημα αποκατάστασης είναι σχετικά σύντομο, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν άμεσα στις συνήθεις δραστηριότητές τους. Η λιποαναρρόφηση  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως το πρόσωπο και το διπλοσάγωνο , τα γόνατα, οι βραχίονες , οι γλουτοί και τα λεγόμενα “ψωμάκια ” , την κοιλιά καθώς και  στα πόδια όπως το εσωτερικό των μηρών , των γονάτων και των γαμπών .

Τα λιποκύτταρα αφαιρούντα σε υγρή μορφή πράγμα το οποίο μας δίνει την δινατότητα για λιπομεταφορά σε άλλο σημείο αν είναι επιθυμητό όπως πχ ως filer στο πρόσωπο ή στο στήθος για αύξηση κτλ.

Η μέθοδος δίνει την εντύπωση της φυσικής απώλειας βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μας δίνει την δυνατότητα της σμίλευσης  περιγράμματος διαφόρων περιοχών σώματος .

Λιποαναρροφηση

Λιποαναρρόφηση- περίγραμμα – ψωμάκια

Λιποαναρρόφηση σχέδιο

Λιποαναρρόφηση – Περίγραμμα-Ψωμάκια

Μετά την συνεδρία θα χρειαστεί ο ασθενής να φορά ένα ελαστικό κορσέ  αναλόγως της περιοχής για 3-4 εβδομάδες.

Τα λεμφικά μασάζ με LPG και οι αποιδηματικοί υπέρηχοι καθώς και η τεχνολογία των RF  θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του πρηξίματος, ενώ το σταθερό βάρος και η υγιεινή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του συνολικού σωματικού βάρους σε βάθος χρόνου.

Σε όλες τις διαδικασίες λιποαναρρόφηση οι συνεδρίες για τα βοηθητικά μηχανήματα LPG και  RF σύσφιξης αποτελούν μέρος της τελειοποίησης του αποτελέσματος και τα παρέχουμε Δωρεάν στους πελάτες μας.

Κλείστε ένα ραντεβού ενημέρωσης ΕΔΩ  Άμεσα.

 

 

 

 

Date:

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser

PSMedical