Επιμήκυνση – Πάχυνση Πέους

Επιμήκυνση – Πάχυνση Πέους

Επιμήκυνση

Η εγχείρηση επιμήκυνσης έχει σκοπό να προωθήσει το τμήμα του πέους που βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος προς τα έξω. Το 1/3 με 1/2 του συνολικού μήκους του πέους βρίσκεται μέσα στην πύελο. Για να επιτευχθεί η προώθηση της εσωτερικής μοίρας προς τα έξω, αποκόπτονται οι σύνδεσμοι που κρατούν καθηλωμένο το σώμα του πέους πάνω στο ηβικό οστό.

Η τομή για την επέμβαση γίνεται στο τριχωτό μέρος του εφηβαίου. Δεν υπάρχουν τομές πάνω στο ίδιο το πέος. Σε παχύσαρκα άτομα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα, όταν η επιμήκυνση συνοδεύεται από ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς

Το κέρδος σε μήκος είναι τρία έως πέντε εκατοστά σε ηρεμία, ενώ το ποσοστό επιμήκυνσης σε κατάσταση στύσης είναι αναλογικά ελαφρώς μικρότερο.
Η διάρκεια της επέμβασης είναι 60 με 90 λεπτά και γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία. Η νοσηλεία διαρκεί μία ημέρα και η αποχή από την εργασία μία εβδομάδα. Η σεξουαλική αποχή επιβάλλεται για 40 ημέρες περίπου. Από την επέμβαση επιμήκυνσης δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους ως προς την ούρηση και τη στυτική ικανότητα, ενώ μεταβάλλεται ελαφρώς η γωνία στύσης σε μια πιο οριζόντια θέση.

Πάχυνση

Με την πάχυνσης αυξάνεται η περίμετρος του σώματος του πέους κατά 30 έως 40%. Γίνεται εύκολα με προσθήκη υαλουρονικού ή λίπους από το σώμα . Η διαδικασία είναι απλή γίνεται εντός του ιατρείου εντελώς ανώδυνα με τοπική αναισθησία .

Το συνηθέστερο υλικό χρήσης είναι κυρίως  υαλουρονικό οξύ με μέση ποσότητα περίπου τα 20 ml . Μετά την εφαρμογή θα δημιουργηθεί ελαφρύ οίδημα και πιθανόν μελανιά τα οποία θα υποχωρήσουν στο επόμενο σύντομο διάστημα .

Το αποτέλεσμα κρατάει για περίπου 1,5 -2 χρόνια και μετά την πάροδο αυτή θα είναι πάντα σε καλύτερη κατάσταση από την αρχική.

 

PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Date:
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser