Η Κλινική

Petros Vlastarakos

Πέτρος Βλασταράκος

Διευθυντής

PSMEDICAL – PSHAIR

Στο PS MEDICAL όλες οι ιατρικές πράξεις εφαρμόζονται αποκλειστικά από Πλαστικούς Χειρούργους και Δερματολόγους, με πολυετή εμπειρία.

Σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής δερματολογίας και την εφαρμογή των πιο σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων οδηγούν σε 100% επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η Φιλοσοφία μας

Η εξέλιξη της ομορφιάς και της χαλάρωσης σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών Medical Spa που συνδυάζουν την Πλαστική Χειρουργική, τη Δερματολογία, την Κοσμητική Ιατρική και την Αισθητική ήρθε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα χώρο Κοσμητικής Ιατρικής, με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser και όλων των νέων τεχνικών που εφαρμόζονται από τη σύγχρονη ιατρική.

Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στη γενική αισθητική αποκατάσταση και βελτίωση.

Απαρτίζεται από τον επιστημονικό συνεργάτη Πλαστικό χειρουργό Δημήτριο Κρικώνη, επιστημονικό συνεργάτη πλαστικό χειρουργό Μηνά Κοιζή , συνεργάτες  ιατρούς ειδικοτήτων Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας , Αναισθησιολόγων  και  Αισθητικών με σκοπό να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες αισθητικές ανάγκες με την άμεση αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων που σχετίζονται με το σώμα, το πρόσωπο, τα μάτια, το χαμόγελο και το τριχωτό της κεφαλής.

Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του PS MEDICAL προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης, με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι ιατροί του PS MEDICAL είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και σας παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.

Ας μην ξεχνάμε ότι:

“Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός”

Είπαν για το PS Medical

s
"Ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς σε πολύ καλές τιμές, επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν!"
Μάκης
"Ευχαριστώ πολύ την ομάδα όλη για την άψογη συμπεριφορά και επαγγελματισμό από την ενημέρωση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα."
Κώστας
"Εξαιρετικό ιατρείο! Πεντακάθαρο και με πολύ χαμηλές τιμές. Χρόνος αναμονής στο ραντεβού ούτε 2 λεπτά! Ο γιατρός και το προσωπικό άψογοι σε όλα! Μπράβο σας!"
Θεοφάνης
"Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Τους εμπιστεύομαι χρόνια και δεν τους αλλάζω. Πάντα σου προτείνουν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι χωρίς να σε πιέζουν και τα υλικά τους είναι αυθεντικά. Οι τιμές εξαιρετικές για τις υπηρεσίες. Πολύ ευγενικοί και φιλικοί νιώθεις οικειότητα και ηρεμία στο χώρο τους!"
Αντιγόνη
PSMedical - Πλαστική Χειρουργική | Δερματολογία | Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κλινική πλαστικής χειρουργικής – δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία των Laser