Αύξηση Χειλιών

Τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του προσώπου καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα μέρη της αισθητικής αυτού.

Το σχήμα και το μέγεθος δίνουν τη συνολική αισθητική των χειλέων τα οποία πρέπει να είναι σε πλήρη αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο χαρίζοντας αισθησιασμό χωρίς όμως υπερβολές.

Η αύξηση ή αλλαγή του σχήματος μπορεί να επιτευχθεί στο ιατρείο γρήγορα και ανώδυνα με ενέσιμο τρόπο και με επιλογή δύο υλικών, είτε με υαλουρονικό οξύ , είτε με λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό.

Διαφορές των υλικών

Το υαλουρονικό είναι φυσικό υλικό το οποίο υπάρχει στην επιδερμίδα και είναι συστατικό της , είναι υλικό δοκιμασμένο με εκατομύρια εφαρμογές ανά τον κόσμο χωρίς παρενέργειες και είναι απορροφήσιμο μετά από 6 - 8 μήνες κατά την πρώτη εφαρμογή και λίγο παραπάνω κατά τις επόμενες . Σε περίπτωση που χρειασθεί να αφαιρεθεί άμεσα γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με υαλουρονιδάση και τα χείλη έρχονται στην αρχική κατάσταση.

Η εφαρμογή γίνεται βάζοντας λίγο λίγο υλικό ώστε να αποφύγουμε υπερβολές και ασυμμετρίες .

Το λίπος με την σειρά του είναι το πιο ασφαλές υλικό δεδομένου ότι προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό και δε μπορεί να έχει καμία παρενέργεια. Παίρνεται με ειδική σύριγγα από τον οργανισμό και στη συνέχεια με ειδική κατεργασία είναι έτοιμο για επανατοποθέτηση.
Είναι και αυτό απορροφήσιμο υλικό αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια περίπου 1 - 1,5 έτος.

 

Αποτέλεσμα και των δυο είναι η τελοιοποίηση του σχήματος και η εναρμονισμένη αύξηση στο πρόσωπο ώστε να φαίνονται πιο χυμώδη και πιο ζουμερά χαρίζοντας αισθησιασμό και ''σεξαπίλ'' .

Η θέση μας στο χάρτη